Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від Mercedes-AMG Project One

Головним завданням проекту під назвою Mercedes-AMG Project One було наблизити забезпечених автомобільних фанатів німецького бренду до технологій Формули-1. Розробка концепції надшвидкого гіперкару та втілення її у життя завершилась яскравою презентацією майже серійного прототипу на Франкфуртському авто шоу 2017 року.

Продемонстрований у Франкфурті Mercedes-AMG Project One оснащений 6-циліндровим 1,6-літровим турбоагрегатом, який було побудовано спеціалістами з команди Mercedes F1. Разом з двигуном агрегатується сучасна трансмісія та гібридний модуль, який складається з чотирьох електромоторів. Один з цих двигунів є частиною електронного турбонагнітача, завдяки чому інженерам вдалося вижати додаткові 161 к.с. Максимальна потужність екстравагантного купе складає 986 к.с. при цьому його колінчастий вал може розкрутитися до 11 тисяч обертів за хвилину. Максимальна швидкість новачка складає 350 км/год, а розгін з 0 до 200 км/год триває лише 6 секунд. Реалізація такої потужності можлива лише за умови наявності повного приводу, тому німці вирішили задіяти усі чотири колеса. Літій-іонні акумуляторні батареї розташовані на підлозі позаду передньої осі. Для охолодження батарей використовується окрема система, яка гарантує високі параметри роботи акумуляторів.

Дизайн Mercedes-AMG Project One виконаний у сучасному стилі бренду Mercedes, який вирізняється гоночним аеродинамічним пакетом. Неймовірно низький коефіцієнт аеродинамічного спротиву в купі з невеликою масою кузова забезпечують високу динаміку та чудову керованість на високих швидкостях. Автомобіль обладнаний спеціальними аеродинамічними клапанами, які прикріплені до боків. У верхній частині купе встановлений «акулячий» плавник, а кріпеться він безпосередньо на монокок з вуглецевого волокна. Серед технічних особливостей німецького гіперкару слід виокремити систему управління тягою та  регульовану підвіску.

Інтер’єр натякає на гоночну кар’єру Mercedes-AMG Project One, адже прямокутне рульове колесо має функції, які можна побачити лише у Формулі-1. Два електроні дисплеї виконують функції інформаційного забезпечення водія стосовно роботи систем та агрегатів. Загалом в салоні дуже тісно та не комфортно сидіти, але для гоночного треку те це що потрібно. Матеріали обробки інтер’єру задовольняють більшість запитів щодо спортивних автомобілів.

Орієнтовна вартість Mercedes-AMG Project One у Європі складає біля трьох мільйонів євро…

 

10.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від Mercedes-AMG Project One

Політика конфіденційності